ЦЬОГОРІЧ ДИТЯЧІ ТАБОРИ ПОЛТАВЩИНИ НЕ ПРИЙМАТИМУТЬ ДІТЕЙ З ІНШИХ РЕГІОНІВ


Заступник голови Полтавської ОДА розповів, що, якщо цього року в області працюватимуть дитячі табори, то вони прийматимуть лише місцевих дітей.
Цього року в Полтавській області дитячі заклади оздоровлення та відпочинку прийматимуть лише місцевих дітей, відпочивальників з інших областей не прийматимуть. Про це розповів перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін, зазначивши, що наразі очікують рішення головного санітарного лікаря України щодо початку роботи таборів. До 22 червня позаміським дитячим закладам оздоровлення та відпочинку заборонено працювати. Про це повідомила пресслужба Полтавської обласної державної адміністрації.
На Полтавщині цього року планували роботу 26 таборів, але у зв'язку з коронавірусною хворобою не працюватимуть п'ять закладів: "Чайка", "Іскорка", "Маяк", "Енергетик" та "Ромашка". Робота ще трьох таборів — "Ерудит", "Супутник" та "Миргородський" — під сумнівом. Ці три заклади визначені для обсервації.
До 15 червня тривають попередні перевірки дитячих закладів та підготовка до комплексних перевірок та отримання дозвільних документів.
Джерело:
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар