СЬОГОДНІ В УКРАЇНІ РОЗПОЧАЛОСЬ ЗНО З МАТЕМАТИКИ

Як складатимуть ЗНО-2020 під час карантину: дати, формат, місця ...

Допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50. При собі необхідно мати оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт, запрошення-перепустку для участі в ЗНО. Якщо учасник тестування не матиме при собі хоч одного з цих документів, його не допустять до пункту ЗНО.
Тестування розпочнеться об 11:00. Абітурієнти мають право мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору і прозору пляшку з водою.
На виконання 33 завдань у потенційних абітурієнтів відведено 180 хвилин. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, — 62.
Під час проходження тесту з математики учасникам тестування заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем і калькулятором.
Також заборонено проносити до пункту тестування засоби зв’язку, технічні пристрої, друковані або рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.
Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травняз фізики — 30 травня, з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.
Як раніше повідомила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, всі випускники українських шкіл з 2021 року будуть складати обов'язковий іспит з математики.
Також слідкуйте за "Прямим" у FacebookTwitter Telegram та Instagram.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар