УКРАЇНСЬКІ ШКОЛИ ЗАПРАЦЮЮТЬ У ЗВИЧНОМУ РЕЖИМІ З 1 ВЕРЕСНЯ – ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ МОЗ



Батьки школярів можуть радіти, з 1 вересня школи України запрацюють у звичному режимі. Відмінну новину повідомив головний санлікар країни Віктор Ляшко.
Навчальний процес в Україні розпочнеться 1 вересня. Діти будуть відвідувати уроки, як у колишні докарантинні часи. Не буде удаленки, двузмінки і уроків в онлайн режимі. Влада прийняла остаточне рішення щодо організації навчання дітей у навчальних закладах.
Головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі передачі «Свобода слова Савіка Шустера» розповів, що новий навчальний рік в Україні буде проходити в звичайному режимі. Звичайно ж, зважаючи на епідемічну ситуацію, в окремих районах, які будуть визначені в «червону зону» по захворюваності коронавірусом, можливі виключення.
Суть винятків полягає в тому, що навчальні заклади будуть закриватися на карантин, якщо епідпоріг з захворюваності перевищений. До речі, нічого незвичайного в цьому немає, Віктор Ляшко нагадав, що під час епідемій грипу та ГРВІ школи в Україні закривали на кілька тижнів, щоб захистити дітей від інфекції.
”Червона зона” в цих районах, це не буде щось незвичайне, це ми вже знаємо, що таке епідпоріг. Тобто, якщо “червона зона”, школа закривається на певний період часу», – розповів представник МОЗ.


Джерело:
https://www.0532.ua/
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар