У ДЕЯКИХ СЕЛАХ ЧОРНУХИНСЬКОГО РАЙОНУ БУДЕ ТИМЧАСОВО ПРИПИНЕНО РОЗПОДІЛ ПРИРОДНОГО ГАЗУ


За інформацією АТ "Полтавагаз" , у зв’язку з проведенням аварійних робіт ПАТ «Лубнигаз» на газопроводі в Пирятинському районі, з 8.00 8 липня 2020 року до 17.00 9 липня 2020 року буде припинено розподіл природного газу до таких населених пунктів Чорнухинського району: Курінька, Скибенці, Нетратівка та Мокіївка.
З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.
Відновлення газопостачання буде проводитися за умови присутності споживачів або їхніх представників (повнолітніх членів сім’ї), відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання та надання безперешкодного доступу представникам газової компанії до газових приладів і пристроїв. Від забезпечення цих умов залежатиме оперативність пуску газу.
АТ «Полтавагаз» просить мешканців з розумінням поставитися до ситуації, адже проведення відповідного комплексу технічних заходів необхідне для забезпечення підтримки газопроводів і споруд у належному стані, безаварійної та безперебійної роботи систем газопостачання, а значить безперешкодної та безпечної доставки газу до осель споживачів.
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар