ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ КУЛЬТУРИ В ОТГ ЗАПРОШУЮТЬ НА НАВЧАННЯ



ГО «Інститут соціальної політики регіону» та Спільнота «Grant Management» оголошують відбір представників органів місцевого самоврядування, працівників комунальних закладів, активістів організацій громадянського суспільства, митців, підприємців, що займаються питаннями культурних та креативних індустрій в об’єднаних територіальних громадах з усіх областей України, для участі у навчанні в рамках проєкту «Культурний трамплін: школа соціального проєктування для культурних менеджерів ОТГ», який реалізується за підтримки «Українського культурного фонду».
До участь у Школі запрошуються команди, які складаються з трьох представників об’єднаних територіальних громад (вже існуючих або тих, що будуть створені у 2020 році), повідомляють у пресцентрі ініціативи “Децентралізація“.

Метою Школи є підвищення спроможності органів місцевого самоврядування, комунальних закладів, підприємницьких кіл, організацій громадянського суспільства об’єднаних територіальних громад розробляти і реалізовувати ефективні проекти у сфері культури та креативних індустрій.
Навчання у Школі безкоштовне і проходитиме онлайн
Слухачі Школи, що успішно засвоїли навчальний курс та були присутніми на всіх заняттях, отримають сертифікати.
Відбір учасників буде здійснюватися на конкурсній основі. Для участі у конкурсному відборі кожному із членів команди від громади необхідно до 23:59 17 серпня 2020 року заповнити анкету-заявку на сторінці «Школа соціального проєктування для культурних менеджерів ОТГ» у мережі Facebook або запосиланням.
Джерело:

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар