ОТГ ПОЛТАВЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ ПРОЄКТІВ “ВОЛОНТЕРСТВО В ГРОМАДІ”

 


Програма ULEAD з Європою оголосила конкурс проєктів “Волонтерство в громаді”, що впроваджуватимуться в територіальних громадах України у співпраці органів місцевого самоврядування з неприбутковими організаціями, які й стануть виконавцями проєктів.

Метою конкурсу є розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у територіальних громадах України для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19.

Конкурсний відбір буде проведено в два етапи:

1 етап (23 листопада – 30 грудня) – конкурс проєктних ідей, за результатами якого будуть відібрані до 75 проєктних ідей з усієї України

2 етап (18 січня – 10 березня) – конкурс проєктних пропозицій для переможців 1 етапу, що включатиме проведення навчань з підготовки проєктних пропозицій та відбір до 24 пропозицій, яким буде надано підтримку.

“Ініціювати та подати проєкти можуть сільські, селищні та міські ради громад з населенням до 50 000 осіб у співпраці з неприбутковими організаціями (громадськими об’єднаннями, благодійними організаціями, комунальними закладами/установами). Дізнатися про умови конкурсу та отримати всі необхідні шаблони тощо можна у листі, який громади отримали від Програми на свої електронні пошти”, – зазначають організатори.

Усі заявки на участь у конкурсі подаються українською мовою в електронному форматі на адресу regops.u-lead@giz.de до 18.00 15 грудня 2020 року.

Джерело: https://np.pl.ua

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар