РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ РЕЙДИ У МІСЦЯХ МОЖЛИВОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПІРОТЕХНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

 


Напередодні новорічних свят з метою зменшення кількості трагічних випадків під час використання піротехнічних виробів рятувальники спільно з працівниками поліції проводять профілактичні рейди у місцях можливої реалізації піротехнічної продукції.

Так, днями фахівці ДСНС поспілкувались з працівниками торгових точок та покупцями у Гадячі, Чутовому, Полтаві, Лубнах, Пирятині, Хоролі та Шишаках. Співробітники обласної Служби порятунку «101» нагадали продавцям про безпечне зберігання, транспортування, використання  піротехніки. Надзвичайники наголошували на тому, що продавати та купувати можна лише сертифіковані піротехнічні вироби. Наприкінці бесід рятувальники вручали громадянам тематичні листівки.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що купувати піротехнічні вироби необхідно лише у спеціалізованих магазинах, а не на стихійних ринках, в електричках, в підземних переходах, на торгівельних лотках де умови зберігання порушуються. При придбанні виробів необхідно звертати увагу на терміни придатності, бо багато нешкідливих «хлопавок» після довготривалого зберігання стають смертельно небезпечними. Кожен виріб має бути забезпечений інструкцією українською мовою, яка містить обмеження в користуванні за віком (чи можна давати в руки дітям) і правила утилізації.

Джерело: https://central-ua.tv

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар