КОМП’ЮТЕРНІ ТОМОГРАФИ ДЛЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Фото використане як ілюстрація

Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20.11.2020 р. №2702 затвердили розподіл комп'ютерних томографів, для забезпечення опорних закладів охорони здоров'я у госпітальних округах Полтавської області. Закуплені вони за кошти Державного бюджету України на 2020 рік за бюджетною програмою КПКВК 2301150 «Придбання обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров'я у госпітальних округах за рахунок коштів, що були виділені з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками» за напрямом «Закупівля обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах». Таким чином КП “Лубенська лікарня інтенсивного лікування”, КНП “Гадяцька центральна районна лікарня”, КНП “Хорольська центральна районна лікарня” та КП “1-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради” зовсім скоро отримають апарати комп’ютерної томографії.

 Цю подію коментує депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко:

Коли ми робили проєкт відновлення приймального відділення з апаратом КТ для Гадяцької ЦРЛ, ніхто не вірив у наш успіх. Всі називали нас мрійниками. Та все ж... Перемога!

Апарату комп'ютерної томографії та відновленому приймальному відділенню в КНП "Гадяцька ЦРЛ"  БУТИ!

Плідна зустріч з депутатом Верховної Ради України Максимом Березіним додатково приносить Гадяччині 3 млн 200 тис. грн для завершення ремонту приймального відділення. А ще, згідно Наказу МОЗ наша лікарня отримає 16-зрізовий апарат КТ. Тепер наші мешканці не будуть їхати в обласний центр для додаткових обстежень, а зможуть отримати якісні послуги на місці.

Та все, хочеться більшого! Тому, обговоривши це питання під час зустрічі з Максимом Юрійовичем, прийшли до спільної думки — спробувати дістати 64-зрізовий апарат КТ саме для Гадяцької лікарні.

На власному прикладі переконався, що листи краще не відправляти, а передавати особисто в руки, адже таким чином можна обговорити всі нагальні питання та підняти теми, які потребують невідкладного рішення.


  Додаємо Наказ МОЗ



Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар