ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЧОРНУХИНСЬКОГО РАЙОНУ!

 


У зв'язку із збільшенням захворювань на COVID-19 та перевантаження медичних закладів, фахівці в галузі охорони здоров'я, підготували інформаційне повідомлення для населення.

______

 Симптоми з'являються з третього дня після зараження (симптоми вірусу).

➙ ❗1 фаза:

 біль в тілі

 біль в очах

 головний біль

 блювота

 діарея

 нежить або закладеність носа

 палаючі очі

 печіння при сечовипусканні

 почуття лихоманки

 Подряпини в горлі (біль в горлі)

➙ Дуже важливо рахувати дні появи симптомів: 1-й, 2-й, 3-й.

 Діяти потрібно до появи лихоманки.

 Увага ! Дуже важливо пити багато рідини, особливо очищеної води, щоб позбутися сухості в горлі і очистити легені ( від 1.5 до 3л на день).

______

➙ ❗2 фаза(З 4-го по 8-й день) загострення:

 Втрата смаку і / або запаху

 Втома з мінімальними зусиллями

 Біль в грудях (грудна клітка)

 Тисне в грудях

 Біль в попереку (в області нирок)

_

➙ Вірус вражає нервові закінчення;

 Різниця між втомою і задишкою:

• Задишка - це коли людина сидить - не докладаючи ніяких зусиль - і у неї задишка;

• Втома - це коли людина намагається зробити щось легке і відчуває втому.

______

➙ Необхідно багато рідини і вітаміну С.

______

Covid-19 зв'язує кисень, тому якість крові погана , кисню менше.

______

❗ 3 фаза - зцілення:

 На 9-й день настає фаза загоєння, яка може тривати до 14-го дня (одужання).

 Не відкладайте лікування, чим раніше, тим краще!

______

➙ Всім здоров'я.

Для профілактики захворювання:

• Посидьте на сонці від 15 до 20 хвилин.

• Відпочивайте і спіть не менше 7-8 годин.

• Пийте мінімум півтора літра води в день.

• Всі продукти повинні бути гарячими (не холодними).

➙ Зверніть увагу на те, що pH коронавіруса коливається від 5,5 до 8,5.

Тому все, що нам потрібно зробити для знищення вірусу, - це споживати більше лужної їжі, що перевищує кислотний рівень вірусу.

Такі як:

 Банани, зелений лимон → 9,9 pH

 Жовтий лимон → 8,2 pH

 Авокадо - 15,6 pH

 Часник - 13,2 pH

 Манго - pH 8,7

 Мандарин - 8,5 pH

 Ананас - 12,7 pH

 Кресс-салат - 22,7 pH

 Апельсини - 9,2 pH

______

➙ Звідки ви знаєте, що у вас Covid-19?!

 свербіж в горлі

 сухість в горлі

 сухий кашель

 Висока температура

 утруднене дихання

 втрата запаху і смаку

______

НЕ зберігайте цю інформацію тільки для себе, поділіться нею з сім'єю та друзями.

Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Опублікувати коментар