ПОЛТАВЩИНА ОТРИМАЛА КОШТИ З ДЕРЖБЮДЖЕТУ ДЛЯ ВИПЛАТИ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ

 


Міністерством соціальної політики України профінансовано виплати державних соціальних допомог за січень 2021 року та житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за грудень 2020 року.

Полтавщина отримала кошти для проведення виплати державних соціальних допомог та компенсацій за січень 2021 року понад 83,1 тис. осіб на загальну суму 129,7 млн. грн. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

"Виплата соцдопомоги буде проводиться з 14 по 25 січня відповідно у спосіб, визначений одержувачами, тобто на поштові відділення за місцем проживання або на рахунок в банківській установі", - йдеться у повідомленні.

Одночасно, в область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг за грудень 2020 року через банківські установи на загальну суму 177,1 млн. грн., зазначені кошти будуть перераховані на вкладні рахунки одержувачів 14 січня 2021 року.

Виплата пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг за грудень 2020 року через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» проводиться з 4 по 25 січня 2021 року за місцем проживання одержувача.

Джерело: https://central-ua.tv

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар