30 червня – ЗНО з української мови та літератур

30 червня українські абітурієнти складатимуть друге тестування зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури.

Відбулося ЗНО з української мови та літератури
Це тестування є найчисельнішим серед інших, оскільки українська мова і література є обов’язковим предметом для вступу до вищих навчальних закладів. Цьогоріч на нього зареєструвалось 369 562 особи, повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.
Цьогоріч тестування проходить в карантинних обмеженнях. В учасників на вході на пункт тестування вимірюють температуру тіла, а соціальна дистанція в аудиторіях між партами становить 1,2 метри. На пункт тестування не допускають учасників з температурою 37,2 градуси і вище.
Нагадаємо, на перше тестування ЗНО з математики, що відбулось 25 червня, в Україні не допустили 83 учасників, з них 30 через ознаки ГРІ.
Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:
  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.
Також абітурієнтам радять взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися, повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.
Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.
Джерело : соціальна мережа Фейсбук
Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар