"ЗА МАЙБУТНЄ" перемагає, "ДОВІРА", "БАТЬКІВЩИНА" і "СЛУГА НАРОДУ" мають майже рівний рівень підтримки жителів Чорнухинської громади. Серед кандитдатів на голову громади перевагу зберігає Василенко.

     Політична партія "ЗА МАЙБУТНЄ" перемагає, "ДОВІРА", "БАТЬКІВЩИНА" і "СЛУГА НАРОДУ" мають майже рівний рівень підтримки жителів Чорнухинської громади про це свідчать результати соціологічного дослідження проведеного Соціологічним Центром "Громадська думка" у Чорнухинській громаді з 16.10.2020 – 18.10.2020 було опитано методом особистого інтерв'ю 500 респондентів, похибка становить 1.9%. Респондентам були задані питання "Якби вибори відбувалися у найближчу неділю за кого Ви б віддали свій голос з визначеного переліку кандидатів у депутати Чорнухинської селищної ради?"  та "Якби вибори відбулися у найближчу неділю за Ви б віддали свій голос з визначеного переліку кандидатів на посаду голови Чорнухинської громади?"

      За результатами агрегованого рейтингу кандидатів від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на виборах до  Чорнухинської селищної ради готові підтримати 24.4%(-1% в порівнянні з попереднім опитуванням) тих, хто визначився і має намір прийти на вибори. Кандидатів від партії «ДОВІРА» підтримують 12.3%(-2.1%), партії «Батьківщина» – 11.3%(+1.1%) , партії "Слуга Народу" – 10.1%(+1.2%), партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" – 8.7%(+0.5%), партії "Рідне місто" – 6.4%(-0.4%), самовисуванців – 6%(-0.5%), інші учасники поки що отримують менше 5% підтримки, не визначилося понад 11% опитаних.

Серед кандидатів на посаду голови Чорнухинської селищної ради результати наступні:

Василенко Олександр Миколайович, ПП "ДОВІРА" – 34.3%(-3.3%)

Бойко Анатолій Васильович, самовисування -  26.1%(+1.3%)

Червяк Віталій Володимирович, ПП "Слуга Народу" – 20.8%(+5.4%)

Ще не визначилися з кандидатом понад 14% респондетів.

Також, в дослідженні відмічається, що велика кількість опитаних взагалі не планує йти на вибори, тому явка очікується не високою.


Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар