"ЗА МАЙБУТНЄ", "ДОВІРА" та "БАТЬКІВЩИНА лідери серед підтримки у жителів Чорнухинської громади. Серед кандидатів на голову громади перевагу має Василенко.

 

    Політичні партії "ЗА МАЙБУТНЄ", "ДОВІРА" та "Батьківщина" лідери серед підтримки у жителів Чорнухинської громади, про це свідчать результати соціологічного дослідження проведеного Соціологічним Центром "Громадська думка" у Чорнухинській громаді з 01.10.2020 – 02.10.2020 було опитано методом особистого інтерв'ю 500 респондентів, похибка становить 1.9%. Респондентам були задані питання "Якби вибори відбувалися у найближчу неділю за кого Ви б віддали свій голос з визначеного переліку кандидатів у депутати Чорнухинської селищної ради?"  та "Якби вибори відбулися у найближчу неділю за Ви б віддали свій голос з визначеного переліку кандидатів на посаду голови Чорнухинської громади?"

    За результатами агрегованого рейтингу кандидатів від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на виборах до  Чорнухинської селищної ради готові підтримати 25.4% тих, хто визначився і має намір прийти на вибори. Кандидатів від партії «ДОВІРА» підтримують 14.4%, партії «Батьківщина» – 10.1%, партії "Слуга Народу" – 8,9%, партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" – 8.2%, партії "Рідне місто" – 6.8%, самовисуванців – 6.5%, інші учасники поки що отримують менше 5% підтримки, не визначилося понад 15% опитаних.   

    


Серед кандидатів на посаду голови Чорнухинської селищної ради результати наступні:

Василенко Олександр Миколайович, ПП "ДОВІРА" – 37.6%

Бойко Анатолій Васильович, самовисування -  24.8%

Червяк Віталій Володимирович, ПП "Слуга Народу" – 15.4%

Ще не визначилися з кандидатом понад 20% респондетів.

Поділитись на Google Plus

Автор Василий Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар