У СОРОЧИНОМУ ЯРУ НА ПОЛТАВЩИНІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ КАТАННЯ

 


У гірськолижному комплексі «Сорочин Яр» вже готуються до відкриття сезону і незабаром почнуть напилювати штучний сніг з гармат на лижні траси.

 Про це розповів засновник «Сорочиного Яру» Георгій Бідний.

 За його словами, снігові гармати почнуть працювати вже за декілька днів, коли буде необхідна для цього температура повітря. І вже на наступні вихідні, за сприятливих погодних умов, планують відкрити гірськолижний комплекс «Сорочин Яр» для відвідувачів.

 Власник розповідає, що цього року як ніколи повільно просувались передпродажі скіпасів та інших акційних пропозицій  на катання, хоча вони були зі значними знижками. Причиною низької активності він вважає карантинні обмеження.

 Георгій Бідний запевняє, що в них створені всі умови для безпечного відпочинку на свіжому повітрі й, за небхідності, вони змінять правила роботи в приміщеннях кафе чи прокату, де може бути скупчення людей.


Крім того, він розповів і про перспективи відкриття курорту «Драгобрат»  на Закарпатті, яким він теж опікується.

Георгій Бідний розповідає, що в Карпатах ще теж недостатній сніговий покрив – 6 сантиметрів, з необхідних 20-ти, тому зараз активно «настрілюють» штучний сніг та готують траси до катання.

 

«Сорочин Яр» знаходиться за 14 кілометрів від Полтави. Їхати потрібно по трасі в сторону Диканьки.

 

Тут є не тільки схили для лижників, але і тюбінг-парк, а також сноуборд парк.  Снігові гармати та спеціальне обладнання дозволяє створити сніговий покрив навіть тоді, коли достатнього покриву ще немає.

 

Джерело: https://zmist.pl.ua

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар