ЕЛЕКТРОННИЙ МЕДИЧНИЙ СЕРВІС HELSI ЗАПУСТИВ ОФІЦІЙНИЙ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК

 


Сервіс Helsi допомагає отримати швидкий доступ до всіх медичних послуг онлайн: знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатись до нього або записати своїх рідних до обраного закладу охорони здоров’я, клініки, спеціаліста.

Про це повідомила пресслужба Київської міської ради.

Наприклад, тільки сімейних лікарів у системі вже понад 12 тисяч, а це фахівці, до яких пацієнти звертаються в першу чергу.

Додаток Helsi.me доступний: на iOS та на Android.

У додатку можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я чи клінік, обравши найоптимальніші для себе за місцем розташування та вартістю послуг.

За задумом розробників, система Helsi продовжить інтегрувати нові сервіси у додатку, серед яких запропонує телемедичні консультації. Планується, що згодом через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати висновок фахівця. Додатково перед прийомом пацієнт та лікар двічі отримають електронне нагадування – за день до прийому та у день прийому – аби вчасно провести відеоконсультацію.

Розробники додатку радять за можливості оновлювати його частіше, адже кожна версія буде містити в собі важливі зміни:

– запрацюють телемедичні консультації;

– стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення. Протягом 14 днів після візиту можна залишити відгук про лікаря та прийом за кількома критеріями. На підставі відгуків формується рейтинг лікаря;

– стане доступним сервіс «Ліки онлайн» із простим алгоритмом дій пацієнта: записався на прийом, відвідав лікаря, лікар встановив діагноз, призначив лікування, виписав рецепт, знайшов ліки та забронював, далі отримує нагадування, що треба приймати ліки.

 Джерело: https://np.pl.ua

 

 

 

Поділитись на Google Plus

Автор Інформаційний центр

0 Коментарів:

Дописати коментар